"Yerli Tohum Tarım Atölyesi Fide Dikim Etkinliği"

Zafer İlkokulu tarafından hayata geçirilen ve Kütahya genelinde ses getiren "Yerli Tohum Tarım Atölyesi" projesi kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Altıntaş Kaymakamı Sayın Mehmet Can İRDELP'in teşrifleri ile fide dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Proje çerçevesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında yaklaşık 4 ton ürün elde edilmişti. Fide dikim etkinliğinde öğrenci, öğretmen ve idarecilere hitap eden Kaymakam İRDELP, bu tarz projelerin öğrencilerin akademik başarılarını da olumlu etkilediğini dile getirerek yerli üretimin çocuklar tarafından benimsenmesi hususunun ülkemizin geleceği adına son derece önemli olduğunu vurguladı.
Fide dikim etkinliğinin ardından öğretmenler odasında öğretmen ve idarecilerle birlikte fide yetiştirmek üzere hazırlanan viyollere tohum ekme etkinliği de gerçekleştirildi.
Kaymakam İRDELP, öğrencilerin ektiği tohum viyollerini inceleyerek İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail GÜVEN ile birlikte viyollere tohum ekti.
Proje kapsamında yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam İRDELP, Zafer İlkokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

07.06.2022 216