"Hekim SİNAN'a Mektup Yarışması"

HAYDİ ÇOCUKLAR

KÜTAHYA GENELİ

MEKTUP YARIŞMASINA...

Çocuklarımızın doğup büyüdükleri yerlerdeki tarihi, kültürel ve manevi değerlere haiz olarak yetişmesi, geçmişimizde yer almış öncü şahsiyetleri tanıması, örnek alması ülkemiz ve ülkemizin geleceği adına son derece önem arz etmektedir. Eğitimde yakından uzağa ilkesiyle ilişkili olarak öğrencilerin önce yakın çevrelerindeki değerler hakkında bilgi sahibi olması, Türk Milleti'nin tarihine ve ortak kültürüne büyük katkılar sağlamış öncü şahsiyetleri tanıması, bu şahsiyetlerin yaptığı çalışmalar ve bıraktığı eserler üzerine düşünerek bilinçlenmesi son derece önemlidir.

Bu çerçevede 'Hekim Sinan'a Mektup' adlı ilkokul öğrencileri arası mektup yazma yarışması, Kütahya genelinde özel ve resmi ilkokullarda öğrenim görmekte olan öğrencilerin Hekim Sinan'ı tanımasını, eserleri ve çalışmaları hakkında araştırma yapmalarını sağlamak ve bu hususta bir bilinç oluşturmak hedefini merkeze alarak düzenlenmiştir.

Yarışmanın şartnamesine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.

meb_iys_dosyalar/43/02/712641/dosyalar/2022_04/01135012_Hekim-SINAN-a-Mektup-Yarismasi-Sartnamesi.pdf

Yarışma olurunua ulaşmak için bağlantıyı tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/43/02/712641/dosyalar/2022_04/01135152_Hekim-SINAN-a-Mektup-Yarisma-Oluru.pdf

01.04.2022 1350

01-04-2022